Jamito blogi

Kenkäkaaos järjestykseen

09.04.2015 | Jamito | Aihe: Kenkätelineet

On tapana sanoa, että keittiö on talon sydän. Entä mikä on talon kasvot? Me Jamitolla vastataan: eteinen. Eteinen on tietynlainen talon käyntikortti. Se on tila, jonka tulijat näkevät ensimmäisenä. Se antaa myös talosta ensivaikutelman.

Kenkiä, kenkiä ja vielä kerran kenkiä. Kenkäkaaos syntyy todella helposti. Se ei ole yleensä ajan, vaan järkevien ja toimivien kenkien sekä vaatteiden säilytysratkaisujen puute. Jotta kengät kestäisivät pitkään ja näyttäisivät hyviltä, ne pitää säilyttää hyvin. Kenkähyllyt sekä pukeutumispenkit ovat yleisin ja myöskin kätevin tapa pitää kengät järjestyksessä. Samalla ne vapauttavat käyttöön lisää tilaa.

Jamito Oy:llä on eteisen säilytysongelmiin hyviä ratkaisuja. Me olemme luoneet järjestystä sekä pieniin että isoihin tiloihin jo vuodesta 2001. Jamiton tuotekehitys on alkanut päivittäisten tarpeiden pohjalta ottaen huomioon suomalaiset olosuhteet. Jokaisessa Jamiton kenkähyllyssä on mukana ulosvedettävät kurakaukalot, joihin kengänpohjiin tarttunut hiekka, lika ja lumi tippuu. Tämä ratkaisu helpottaa siivoamista ja säästää arvokasta aikaa mukavimpiin puuhiin. Kenkähylly on myös varusteltu lämmityselementillä, mikä on kätevä ominaisuus esimerkiksi kosteilla keleillä. Lisäksi hyllytasojen säädettävyyden ansiosta kenkähyllyissä on mahdollista säilyttää eri korkuisia kenkiä.

Lisätietoa Jamiton tuotteista löytyy ladattavasta esitteestä. Käy lataamassa se itsellesi!

Toteutetut tuoteratkaisut

 

Aihe: Kenkätelineet

Tilaa blogikirjoitukset sähköpostiisi

Viimeisimmät kirjoitukset

Kirjoitukset aiheittain